piggapeggy

På frontlinjen

Liksom de flesta semesterhotellen så har även detta en "solstolsmaffia". De är dock inte lika aggressiva här som på många andra platser. Antalet solstolar är nämligen rejält tilltagna så man blir inte utan. Något jag faktiskt råkat ut för en gång i Kapstaden. Hur man man som hotellägare vara så snål så att alla gäster inte kan få plats?
Nåväl, hår är det den varma poolen som är mest populär och även frontlinjen vid havet. Med frontlinjen menar jag de solstolar som är på första raden närmast havet. Där går vissa platser åt väldigt snabbt och många tycks ha väldigt bestämda platser där de ligger varje dag. Det är otroligt vilken energi dessa folk måste lägga ner för att få sina "egna" platser om de inte mutat någon badvakt kanske...
En som alltid är på plats först av alla allra längst fram vid frontlinjen är den här fågeln. Oftast vilande på sitt ena ben står han på ungefär samma plats varje morgon och låter sig snällt fotograferas av nytillkomna gäster:)

Vi har nu börjat packa inför morgondagens äventyr då vi flyger till Kairo. Så imorgon återkommer jag med en första rapport från staden med 19 miljoner invånare.
marsa alam - marsa alam Egypten
Instagram myTaste.se
Instagram