piggapeggy

Hemma igen

Två veckor går fort även om man bara är på semester och "relaxar". Vi har badat och snorklat väldigt mycket och ibland kändes det som att simma mitt i ett akvarium när vattnet var helt klart. Hotellet vi bodde på var för vuxna och vi kan mycket väl tänka oss att återkomma dit. Vi börjar få smak för just den sortens hotell nu när vi provat det två gånger och trivts väldigt bra i en sån lugn och avslappnande miljö :)
Igår var det dags för hemresa och den gick inte direkt enligt planerna utan bjöd på såväl tekniska problem som en mellanlandning i Aten mitt i natten där vi fick vänta i ca 4 timmar. Så istället för att landa kl 19 igår landade vi kl 5 i morse rejält trötta. Tack och lov hade jag inte lovat att jobba idag så jag kunde istället roa mig med att tömma väskan och tvätta.
Bilderna visar hotellets fantastiska trädgård och strand samt blomsterpyntet på toaletterna:)
egypten - marsa alam - resa
Instagram myTaste.se

Alla hjärtans dag i Egypten

Igår firades det Valentines Day här på hotellet. De hade pyntat så fint och bjöd alla på en liten drink när man skulle äta middag. Så trevligt !
Utöver det hade de ställt till med ett litet party ute på terassen men det var väl inte riktigt vad vi hade tänkt oss så vi satt på balkongen och lyssnade på avstånd istället:)
 
 
coraya beach - marsa alam - resa
Instagram myTaste.se

Mitt i en öken

Nu är vi då installerade i vårt hotell i Marsa Alam. Då vi landade såg vi att detta är ett ställe som ligger ungefär mitt i en öken fast bredvid röda havet. Nu är vi ju inte det enda hotellet här men förutom ca 5 hotell är det inte så mycket annat runt oss än sand:) 
Eftersom vi steg upp klockan fyra på morgonen igår var vi lite trötta på kvällen och vi lyckades faktiskt sova 11 timmar i natt. Det var skönt och nu är vi fulla av ny kraft och energi igen.
Idag har vi bekantat oss lite med med hotellet och badat en hel del. Först ett par dopp i havet och därefter ett dopp i en av poolerna. Vi valde den som är uppvärmd till ca 30 grader så det var fantastiskt skönt som avslutning på dagen innan vi satte oss på balkongen med en god kopp kaffe och en bit mörk choklad. 
Ikväll blir det visst lite Valentine-party här så vi får se vad det innebär:)
Eftersom internet fungerar lite dåligt kommer det bara små, små bilder.
 
 
coraya beach - egypten - marsa alam - resa
Instagram myTaste.se 1
Instagram