piggapeggy

LCHF-frallor

Igår skulle vi äta upp resterna av den supergoda oxsvanssoppan och eftersom det inte var riktigt så mycket som vi önskade passade det bra att servera lite nybakade frallor till. Så jag bakade ganska snabbt lite rykande färska frallor med mycket frön i och serverade dem med till soppan. De blev riktigt "brödiga" och de var även okej att äta i morse efter en natt i påse :) 

 
Peggys frallor ca 8 st
  • 5 ägg
  • 1,5 dl grädde
  • 3 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl Pofiber
  • 1 dl Fibrex
  • 0,5 dl linfrö
  • 0,5 dl skalat sesamfrö
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • Solroskärnor till dekoration
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Vispa äggen fluffiga i några minuter
  3. Tillsätt grädden och de övriga ingredienserna
  4. Låt smeten vila 5-10 minuter.
  5. Klicka ut 8 bröd och dekorera med solroskärnor.
  6. Grädda 15 minuter
LCHF - glutenfritt - lavkarbo - lchf-frallor - recept
Instagram myTaste.se
Instagram