Gino på LCHF-vis
Oj så mätt jag är. Jag gjorde en alltför god dessert ikväll som jag inte kunde låta bli att ta två gånger av:) Och eftersom det är lördag gav jag mig själv lov att "festa" lite extra.
Vi började med en "husets special" som innebär stekt oxfilé tillsammans med stekta grönsaker och kryddsmör och därefter som sagt Gino.
Recept Gino:
- ca 2 dl Valfria sorter bär ( jag tog frysta blåbär och hallon)
- ca 1/2 msk stevia
- Mörk choklad
- Kokos
- Häll de frysta bären i en ugnsform och strö över stevia.
- Låt stå framme och tina.
- Riv chokladen och häll över bären så det täcker dom någorlunda.
- Häll sen kokos över så att det också täcker.
Ställ in formen i ugnen och låt den stå där tills kokosen är lite gyllenbrun och chokladen har smält ca 5-10 minuter.
Servera gärna med vaniljgrädde (Vispa grädde tillsammans med vaniljpulver och lite stevia)


Det ser mumsigt ut. Intressant det där med stevia, har inte provat att använda det i mat, är det det vita steviapulvret du använder? /Liv