piggapeggy

En vecka är snart slut

 
Vi hör ofta folk som säger att det räcker att vara på ett ställe i en vecka för att det annars blir för lång tid. Vi är inte alls eniga. Om vi skulle stannat här i en vecka skulle vi redan rest hem imorgon. Hem till kyla, mörker och regn eller snö. Hur kan det vara bättre än att bara "vara" här i behaglig värme ? Det övergår mitt förstånd. Vi blir serverade mat, kan gå på sköna promenader utan att klä på oss fem lager kläder, sitta på balkongen och dricka kaffe osv. 
I förrgår kväll var vi på cocktailparty för "stamgäster". Det var otroligt många där så det tyder på att inte bara vi njuter av detta ställe. Ett barnfritt hotell utan en massa diskodunk vid poolen. Bara avkoppling. Men, för den som önskar finns det ändå gott om aktiviteter och folk leker nästan mer här än på "barnhotell". Utbudet av " leksaker är otroligt stort och det spelas boule, pingis, volleyboll, dart, strandtennis mm hela dagarna. Det finns också kvällsunderhållning men efter 23 hör man inget mer på utsidan så den som vill sova kan göra det :)
 
Idag bjuder jag på en bild på oss då vi varit på cocktailparty. Bilden är otroligt suddig eftersom det tar typ hundra år att ladda hem en bild med detta internet så jag fick göra den så dålig för att åtminstone visa något...
 
 
 
 
Egypten - marsa alam
Instagram myTaste.se
Instagram